Photo a day..Μια φωτογραφια την ημερα!

Καλημέρα σε όλους!!!
Πριν καιρό είχα δει αυτό το project..για το photo a day λέω..το είχα ξεχάσει να πω την αλήθεια..και το ξαναθυμήθηκα από την Βιβίκα και το "The Wandering Deer"..Δεν το είδα όμως από την αρχή του μήνα..έτσι κι εγώ αποφάσισα να παραλείψω τις 11 πρώτες μέρες και να αρχίσω από την 12η..ε για πρώτη φορά δεν πειράζει ε; από την επόμενη όμως θα είμαι συνεπής..
Πάμε λοιπόν..;

12.in the distance..σε απόσταση..
Σε απόσταση από το παρελθόν και από τότε που μικρούλα πήγαινα κι εγώ στο μπαλέτο..τα ρουχαλάκια μου τα έχω κρατήσει όπως βλέπετε!!:)

13.sound..ήχος
Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω πέρα από το βιολάκι μου; Δεν υπάρχει πιο αγαπημένος ήχος για μένα..

14.tasty...γευστικό..
Απόγευμα...και τι πιο ωραίο από ένα ζεστό τσαγάκι και λίγη σοκολατίτσα;; :)

15.explore..εξερευνώ..
Εδώ θα σας πω τη ζαβολιά μου...τη φωτογραφία δεν την τράβηξα σήμερα...αλλά πριν δυο μέρες...μου φάνηκε όμως ιδανική για αυτή τη κατηγορία αφού βγήκε σε μια εξερεύνηση μου στο ΤΕΙ..πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούριο και ότι παντού υπάρχει κάτι όμορφο..!!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες μου για την ώρα..:) Ελπίζω να σας αρέσουν!!!
Να πω ότι το αρχικό project θα το βρείτε εδώ..και να σας ευχηθώ καλό τριήμερο και καλή Καθαρά Δευτέρα..!!Να περάσετε πολύ όμορφα και να ξεκουραστείτε!!!


5 σχόλια :

  1. Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακο, Ειρήνη. Η σοκολατίτσα είναι πάντα, απαραίτητη, όποια γεύση κι αν διαλέγει κανείς, ανά ημέρες, ακόμη και στην ζωή: χαρά, λύπη, δισταγμός, σταθερότητα, στασιμότητα, όρεξη, επάνοδος στα παλιά. Καλές μουσικές στιγμές, σου εύχομαι, με το βιολί και φυσικά, καλά κλικ, για φωτογραφίες. Κι εμένα μου αρέσει η φωτογράφηση, επειδή και στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να βρει κάποιος, ενδιαφέροντα σημεία και ανθρώπους.
    Να είμαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεράσιμε ευχαριστώ πολύ για το πέρασμά σου και φυσικά για τα όμορφα λόγια σου!!!Καλή Κυριακή σου εύχομαι και καλή Καθαρά Δευτέρα..να περάσεις όμορφα!!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ!!!
    ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΧΟΡΟΥ..ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ<3
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!
      Χαίρομαι που σ'αρέσουν!!!Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή

Your comment..