Weekly Moodboard {1}

Καλή μου αρχή σ'αυτό το proeject..!!
Η πρώτη φορά που το είδα ήταν από τις Κερασόπιτες..και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ..
Δεν είναι δύσκολο..απλά μαζεύεις όλα τα γεγονότα που πιστεύεις ότι χαρακτήρισαν την εβδομάδα σου σε μία εγγραφή..και εννοείται με φωτογραφίες..!!
Αρχική ιδέα από το BiScoto εδώ..

Να λοιπόν το πρώτο μου moodboard αυτής της εβδομάδας..
Ψώνια με το Σοφάκι μου από το Heaven Creations στο κέντρο..ιδού τα καινούρια μου παπουτσάκια..και μετά ένα από τα αγαπημένα μου γλυκάκια για να τελειώσει ωραία εκείνη μέρα..:)
Πέμπτη πρωί και εννοείται πως θα έτρεχα στο βιβλιοπωλείο να πάρω στα χέρια μου το καινούριο βιβλίο της Λένας Μαντά..φρέσκο φρέσκο και φυσικά δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου..!!!
Εξετάσεις στη σχολή..αλλά ακόμα κι εκείνη τη μέρα δεν μπορούσα να αγνοήσω αυτές τις αγριοτριανταφυλλιές και να μη τις τραβήξω με τη μηχανούλα μου..όμορφες δεν είναι;

Αυτά λοιπόν σήμερα από μένα..καλή εβδομάδα να έχετε και μέχρι να τα ξαναπούμε να είστε καλά και να χαμογελάτε!!! :)

Τα ιστολόγια που συμμετέχουν στα moodboards της Lyriel είναι:

8 σχόλια :

  1. Καλή εβδομάδα, Ειρήνη. Πάντα δημιουργική, σου εύχομαι να είσαι και όχι μόνο στις κατασκευές: θέλει αρκετή προσπάθεια εκεί έξω, σε σχέση με τις ανθρώπινες, σχέσεις. Θα είναι τιμή μου, όποτε θέλεις, να σου στείλω τα δύο πρώτα βιβλία, σε μορφή pdf, ενός οικολογικού παραμυθιού που έχω γράψει, με κόπο, χιούμορ και όρεξη. Το e-mail μου θα το βρεις μέσω της ειδοποίησης που έλαβες γι' αυτό το μήνυμα. Στείλε μου ένα μήνυμα, για να μπορέσω να σου τα στείλω. Όταν θα έχεις χρόνο, φυσικά. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου, και καλές διακοπές, αν έχεις προγραμματίσει, κάτι. Ας πούμε μια εξόρμηση στην Αίγινα :) Να είσαι καλά και να χαμογελάς. Σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γεράσιμε..θα σου στείλω με την πρώτη ευκαιρία για να διαβάσω το παραμύθι σου!!Σ'ευχαριστώ πολύ και να περνάς τέλεια!!:)

      Διαγραφή
  2. Kαλημερα Ειρηνακι...ομορφα τα ψωνια μας...με γεια σε ολα-καλογορετα και παντα τετοια....!
    Μακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου..:) Σ'ευχαριστώ πολύ!!!με γεια και για τα δικά σου..:) Φιλάκιαα!!!

      Διαγραφή
  3. Ειρήνη μου πολύ χαίρομαι για το νέο σου ξεκίνημα. Είναι ελπιδοφόρο να εστιάζουμε στα θετικά της εβδομάδας.
    Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ κι εσύ εσπαντρίγιες;;;;όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας φοράνε εσπαντρίγιες...οι βιτρίνες έχουν ΟΛΕΣ εσπαντρίγιες....πόσα χρόνια έχω να βάλω τα συγκεκριμέν παπούτσια.....άσε δε λέω :)

    Ωραίες οι φωτογραφίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία είναι πρώτη φορά που παίρνω εσπαντρίγιες..και ομολογώ ότι είναι πολύ βολικές!!:) Καιρός λοιπόν να τις ξαναβάλεις κι εσύ..!!Καλό απόγευμα να έχεις..φιλιά!!

      Διαγραφή

Your comment..