2014 moments..


Χρόνια πολλά είπαμε? δεν είπαμε...
Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες και να περνάτε ακόμα..άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έρχεται και η Πρωτοχρονιά!! :)
Το 2014 είναι στις τελευταίες του μέρες και μπορώ να πω ότι ήταν ένας χρόνος με τα όλα του!! Χαρές, λύπες, όμορφες στιγμές και εμπειρίες..αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα..
Όλα είχαν τη δόση τους..για άλλα είμαι πολύ χαρούμενη και για άλλα να φύγουν και να μην ξανάρθουν!!!
Θα κρατήσω τα πιο σημαντικά και θα τα μοιραστώ μαζί σας..
Το τελευταίο πτυχίο από το Ωδείο, αυτό της Φούγκας...ζόρικο αλλά τα κατάφερα...η τελευταία εξεταστική στη σχολή...(άντε να δώσω και την πτυχιακή μόλις μπει ο καινούριος χρόνος να τελειώνω!!)..το Art Campus, αυτή η εβδομάδα στους Δελφούς θα μείνει αξέχαστη...το ταξιδάκι στην όμορφη Θεσσαλονίκη, έρωτας αυτή η πόλη!!..οι εκδρομούλες σε Αίγινα και Σπάρτη και το πρώτο Bazaar που συμμετείχα...όλα ήταν υπέροχα και οι άνθρωποι σε κάθε μία από αυτές τις στιγμές, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου!!


Το 2015 πλησιάζει και ελπίζω να είναι καλό μαζί μας..επειδή όμως μόνος του ο καινούριος χρόνος δεν μπορεί να κάνει και πολλά..ας τον βοηθήσουμε κι εμείς λιγάκι...ας βάλουμε στόχους για την καινούρια χρονιά..μικρούς ή μεγάλους..δεν έχει σημασία, αρκεί να βάλουμε και να τους πετύχουμε!!
  • Μουσική στο φουλ...βιολί, βιολί, βιολί...
  • Ανεξαρτησία...είναι ο στόχος που θέλω να πετύχω και επιβάλλεται να πετύχω αφού φεύγω από την φωλίτσα πλέον..το skype θα κάνει τα μαγικά του και θα με φέρνει πιο κοντά στους δικούς μου τους επόμενους μήνες..
  • Γυμναστική..χμμ..ελπίζω να τον πετύχω..άλλωστε τσάμπα γυμναστήριο θα έχω..να μην το εκμεταλλευτώ..χιχι 
  • Γνωριμίες και καινούριες συνεργασίες στη μουσική...το θέλω όσο τίποτα..
  • Τώρα αυτό είναι συνηθισμένο και χιλιοειπωμένο αλλά...ναι..θέλω να ζω την κάθε μέρα..να χαμογελάω κάθε μέρα και ας έρθουν και τα δύσκολα..θετική ενέργεια και βουρ στο ψητό!!
  • Ταξιδάκια και εκδρομούλες..ελπίζω να καταφέρω την καινούρια χρονιά να κάνω περισσότερα..άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια?
  • #100happydays...το προσπάθησα αυτή τη χρονιά αλλά δεν μου βγήκε..από 1η του μήνα πάμε πάλι και ελπίζω να τα καταφέρω..1 φωτογραφία κάθε μέρα και για 100 μέρες..για να δούμε..:)
Καλή Πρωτοχρονιά λοιπόν σε όλους εύχομαι..με υγεία, χαρά, ευτυχία και πολλή πολλή αγάπη!!!

Υ.Γ.Και μην ξεχνάτε να πιστεύεται στον Άγιο Βασίλη...ναι καλέ υπάρχει...και θα υπάρχει για όσο εμείς πιστεύουμε σε αυτόν!!
xoxo




6 σχόλια :

  1. Ειρήνη μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις και πάντα εξαίρετες δημιουργίες.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου!! Ό,τι καλύτερο εύχομαι και για εσένα!!
      Καλή Χρονιά!! :)

      Διαγραφή
  2. Καλές γιορτές & ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά & δημιουργία! Είθε όσα επιθυμείς να γίνουν πραγματικότητα το νέο έτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Κάθε ευτυχία, υγεία και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί το καινούριο έτος σου εύχομαι!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά!
    Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σου φέρει όσα θες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!! Κάθε καλό εύχομαι και για εσένα και την οικογένειά σου!! Ευτυχία και υγεία πάνω απ'όλα!!! :)
      Καλή Χρονιά να έχουμε!!

      Διαγραφή

Your comment..